top of page
IMG_3595.JPG

Duikwinkel - Duikschool

In 2003 opende Bubble & Dive in Gentbrugge (bij Gent) voor het eerst haar deuren. Niet alleen een winkel, maar een volledig duikcenter waar service en kwaliteit centraal staan. We streven ernaar om de klanten te bedienen zoals we zelf graag zouden worden bediend.
 

Duikwinkel

In ons heel uitgebreid productassortiment vinden duikers, snorkelaars en zwemmers zeker hun gading. De winkel beschikt over een zeer grote voorraad aan duik- en snorkelmateriaal. Voordeel is dat de klanten meestal direct vinden wat ze zoeken. Ook vrouwen en kinderen worden niet vergeten bij Bubble and Dive. 

 

Hersteldienst

We stellen hoge kwaliteitseisen en werken bijgevolg met techniekers die hun vakkennis reeds hebben bewezen.

U kan bij ons terecht voor allerlei soorten herstellingen. Onze technieker Yvon Devigne onderhoudt en herstelt ontspanners, jackets en horloges, dit alles volgens de regels van de kunst. Marko is gespecialiseerd in het herstellen en aanpassen van alle soorten en merken duikpakken. We laten onze flessen keuren en kranen onderhouden bij een in België erkend en betrouwbaar keurder:  Scuba Service. Kleinere herstellingen worden door onze crew uitgevoerd. Wanneer uw materiaal voor herstelling wordt binnengebracht zorgen we in de mate van het mogelijke voor vervangmateriaal zodat U ongehinderd verder kan duiken.

 

Vulstation 230B - 300B - Nitrox

We beschikken over een eigen vulstation lucht/nitrox en zijn in het bezit van het certificaat BAUER PureAir. We durven met enige fierheid te stellen zuivere lucht te leveren. We kunnen vullen tot hoge percentages op voorwaarde dat de flessen zuurstofclean en nitrox gekeurd zijn.

 

Duikschool - PADI 5*IDC in Gent en in Knokke

Niet-duikers en duikers met  ambitie om nog meer te ontdekken van de onderwaterwereld, vinden ook hun weg naar Bubble and Dive. Onze duikschool is terug te vinden op twee locaties : Bubble and Dive PADI 5* IDC Center in Gentbrugge en Bubble and Dive – Lakeside Paradise 5* IDC Resort in Knokke. Onze gemotiveerde instructeurs onder leiding van onze eigen Course Director willen U dan ook graag de nodige theorie en vaardigheden meegeven om op een veilige manier de onderwaterwereld te ontdekken of beter te leren kennen, gaande van snorkelcursus tot het behalen van een Instructeursbrevet. Bij het lesgeven blijft kwaliteit een prioriteit : We verkopen geen brevetten, we vormen duikers.

 

Alle medewerkers van Bubble and Dive zijn gepassioneerd door de onderwaterwereld en allemaal beschikken ze over een brevet.

 

"We kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen in ons duikcenter!"

Brusselsesteenweg 724, 9050 Gent

zondag:        

maandag:     

dinsdag:        

woensdag:      

donderdag:    

vrijdag:         

zaterdag:       

Gesloten

Gesloten

10:30–19:00

13:30–19:00

13:30–19:00

10:30–19:00

10:00–18:00

bottom of page